Spackel, Fog, MM

JOTUN Spackel Medium plus

Jotun-Sparkel-medium-pluss_tcm28-94757JOTUN Spackel Medium plus är en specialprodukt för spackling av tidigare målade ytor.
Minimal porbildning
Goda applicerings- och fyllegenskaper
Suverän slipbarhet
 
 
 
 
 
 
 
 

JOTUN Akrylfog

jotun-malerfug_tcm28-94758JOTUN Akrylfog är en elastisk akrylbaserad fogmassa som används för tätning av springor och sprickor inomhus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

JOTUN Spackel vägg & tak – medium

10L_Jotun_Sparkel_Medium_tcm28-18593Ett lätt handspackel som används till skarv och fläckspackling av gipsskivor och andra byggskivor inomhus i torra rum. Kan också användas för spackling på ytor av puts och betong. Kan spacklas ut i 0-4 mm tjocklek utan sprickbildning. Produkten har minimal krympning och mycket god vidhäftningsförmåga.
God fyllning
Minimal krympning
God vidhäftning
 
 
 
 
 
 

JOTUN Spackel Snabbspackel – akryl

400ml_Jotun_Sparkel_Treverk_tcm28-18600JOTUN Spackel Snabbspackel – akryl är ett lätt akrylspackel för inomhusbruk. Används till spackling av karmar, lister och foder, dörrar, möbler och liknande. JOTUN Spackel snabbspackel är snabbtorkande, lättslipat och ger en fin yta.
Snabbtorkande
Lättslipat
Ger en fin yta
 
 
 
 
 
 
 

JOTUN Spackel Snickerispackel – oljebaserat

1L_Jotun_Sparkel_Treverk_Sn_tcm28-18582JOTUN Spackel Snickerispackel – oljebaserat är ett oljebaserat, vatten- och frostbeständigt alkydspackel. JOTUN Spackel Snickerispackel – oljebaserat är snabbtorkande, lätt att slipa och ger en fin yta. Det är extra slitstarkt och tål belastning.
Smidig
Lätt att slipa
Ger en fin yta
 
 
 
 
 
 
 

JOTUN Spackel rullspackel

10L_Jotun_Rullesparkel_3D_tcm28-18590JOTUN Spackel rullspackel är en lätt spackelmassa baserad på cellulosaderivat och akrylemulsion tillsatt med lätt fyllnadsmaterial och finkrossad dolomit. Produkten har minimal krympning och god vidhäftning. Används för bredspackling av glasfiberväv, textiltapet och andra ojämna väggytor. Kan även användas på betong, lättbetong och puts. Massan är finkorning och kan därför användas som sista lager vid spackling av ytor som skall målas eller täckas med en tunn tapet. Är lämplig att applicera med rulle. Kan spacklas ut i tjocklek 0-4 mm utan sprickbildning.
Minimal krympning
Bredspackling
Fläckspackling
 
 
 

JOTUN Spackel våtrum

400ml_Jotun_Sparkel_Vaatrom_tcm28-18615En lättarbetad spackelmassa baserad på cellulosaderivat och akryldispersion tillsatt med lätta fyllnadsmedel kombinerat med finkrossad dolomit.
Ingår i JOTUN Våtrumssystem
Skarv-, fläck- och bredspackling
Utjämning av betong och puts
 
 
 
 
 

 

JOTUN Spackel lagningsspackel

12,5kg_Jotun_Sparkel_Herden_tcm28-18594JOTUN Spackel lagningsspackel är ett pulverspackel baserat på polymerförstärkt gips. Produkten är mycket lätt att blanda till en smidig konsistens och har lång öppentid för bearbetning.  Används för lagning, skarvspackling och avslutande spackling på gipsskivor. Kan även användas på betong, puts eller tidigare målade vägg- och takplattor.
Lång öppentid
Enkel att bredspackla
Enkel att blanda