Snickeri & Möbler MM

 LADY Supreme Finish

3L_Lady_Supreme-Finish_Matt_BestiTest_tcm28-1770LADY Supreme Finish flyter ut fantastiskt och ger därmed en suverän finish och extrem slitstyrka på detaljer som möbler, dörrar och lister. Resultatet är en ytfinish på en oöverträffad nivå.
Suverän finish
Extremt slitstark
Jämn, vacker och perfekt yta
Matt, silkematt, halvblank och superblank
 
 
 
 
 

LADY Pure Nature interiörlasur

Product-3L_Lady_PureNature_tcm28-39637LADY Pure Nature interiörlasur ger en naturlig, matt finish som framhäver ådringen i träet. LADY Pure Nature förskönar, bevarar och sätter färg på naturligt vackra träytor. LADY Pure Nature kan brytas i flera olika kulörer,
allt från ljusa, lätta nyanser eller varma bruntoner, till sobra och mörka kulörtoner. Allt för att du skall ha en bred palett att välja från när du skall färgsätta ditt hem! Produkten är enkel att applicera och ger ett vackert utseende. 
För vackra träytor
Naturlig matt
Motverkar gulning
 
 
 
 

LADY Design

1L_Lady_Design_tcm28-29955LADY Design ger dig gyllene möjligheter att skapa inredningsdetaljer med trendiga skimmereffekter i guld och koppar. Som underlag för LADY Design rekommenderar vi LADY Pure Color eller LADY Supreme Finish Matt. Du kan också få en täckande effekt genom att använda de utvalda bottenkulörerna.
Transparent effektfärg
Vacker skimmereffekt
Finns i guld och koppar
 
 
 
 
 

LADY Classic Halvblank

3L_Lady_Classic_40-medium_tcm28-4711LADY Classic Halvblank är en traditionell lackfärg för snickerier baserad på alkydolja. Den har god utflytning och ger ett vackert slutresultat. Traditionell oljefärg
God utflytning
Fint resultat