Väggar & Tak

LADY Pure Color

3L_Lady_PureColor_tcm28-1769LADY Pure Color ger en sober, elegant och sensuell upplevelse. Helt enkelt vår vackraste väggfärg någonsin! Den matta ytan ger kulörerna liv och väggen får ett mjukt och vackert utseende som hjälper till att skapa en känsla av lyx. LADY Pure Color är slitstark och reptålig och har en garanterad täckförmåga på två strykningar.
Unik kulörupplevelse
Slitstark
Garanterad täckförmåga på två strykningar
Supermatt
Vår vackraste väggfärg någonsin

 

LADY Balance

LADY_Balance_3L_tcm28-46499 Vackra, matta väggar
Bra inomhusmiljö
Luktar minimalt

 

 

 

 

 

 

LADY Minerals

3L_Lady_Minerals_tcm28-98680Vackra, kalkade väggar med unikt uttryck.
Vackra, kalkade väggar
Unikt uttryck
LADY Täckgaranti

 

 

 

 

LADY Minerals Sealer

0,75_Lady_Minerals_Sealer_tcm28-98679Bevarar ett naturlig matt utseende. Slitstark. Vattenbeständig.
God slitstyrka
Vattenbeständig
Luktsvag

 

 

 

 

LADY Wonderwall

3L_Lady_Wonderwall_tcm28-1772Få vackra slitstarka väggar med vår mest robusta väggfärg någonsin! LADY Wonderwall är en vacker silkematt väggfärg med helt unika egenskaper som ger en elegant och silkematt yta och dessutom håller sig vacker länge.
Bäst i test
Fläckavvisande
Garanterad täckförmåga på två strykningar
Vår mest robusta väggfärg någonsin

 

 

 

 

 

LADY Pure Nature interiörlasur

Product-3L_Lady_PureNature_tcm28-39637LADY Pure Nature interiörlasur ger en naturlig, matt finish som framhäver ådringen i träet. LADY Pure Nature förskönar, bevarar och sätter färg på naturligt vackra träytor. LADY Pure Nature kan brytas i flera olika kulörer,
allt från ljusa, lätta nyanser eller varma bruntoner, till sobra och mörka kulörtoner. Allt för att du skall ha en bred palett att välja från när du skall färgsätta ditt hem! Produkten är enkel att applicera och ger ett vackert utseende. 
För vackra träytor
Naturlig matt
Motverkar gulning

 

 

 

 

LADY Design

1L_Lady_Design_tcm28-29955LADY Design ger dig gyllene möjligheter att skapa inredningsdetaljer med trendiga skimmereffekter i guld och koppar. Som underlag för LADY Design rekommenderar vi LADY Pure Color eller LADY Supreme Finish Matt. Du kan också få en täckande effekt genom att använda de utvalda bottenkulörerna.
Transparent effektfärg
Vacker skimmereffekt
Finns i guld och koppar

 

 

 

LADY Våtrum

3L_Lady_Vatrom20_tcm28-4700LADY Våtrum 20 ingår i Jotuns Våtrumssystem och kan användas som vattentätande ytskikt på väggar i våtrum och våtzoner. LADY Våtrum 20 har god vattenfasthet och vidhäftning. LADY Våtrumssystem kan användas på underlag av betong, puts och byggskivor som är anpassade för våtrum. LADY Våtrumssystem kan inte användas på spånskivor (detta är ett icke godkänt underlag).
Fuktbeständig
Ingår i JOTUNs godkända våtrumssystem
Garanterad täckförmåga på två strykningar
Säkert resultat

 

 

LADY Perfection

PERFECLADY Perfection är lätt att applicera, har en garanterad täckförmåga på två strykningar och ger ett perfekt fläckfritt slutresultat. 
Vackert och jämnt slutresultat
Suverän täckförmåga
Garanterad täckförmåga på två strykningar